35% korting op alle hydrofielen: HYDROFIEL35

Levertijden:
Wij houden in het algemeen 4 tot 5 (werk) dagen aan, heeft u met spoed iets nodig? Overleg dan even wat mogelijk is via info@kijkwatleuk.nl

Verzendkosten:
Pakket DHL (getraceerd) € 4,95 
Brievenbus pakketje (getraceerd) € 3,95

Ophalen kan in overleg, geen verzendkosten. 

 

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN EN RETOURNEREN

Annuleren

Onder de wet “kopen op afstand” bent u gerechtigd uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos te annuleren mits het artikel in de originele verpakking, LET OP dit geldt niet voor gepersonaliseerde artikelen als deze al deels of volledig zijn gemaakt, zie hiervoor de algemene voorwaarden artikel 6 en 8, zonder sporen van gebruik op uw kosten aan ons retour gezonden wordt. Kijk wat leuk zal het al betaalde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken. Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder aantal van onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) speciaal voor u gemaakte producten ook als u nog niet betaald heeft, worden er annuleringskosten in rekening gebracht met een maximum van 30% van het factuurbedrag. Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u daartoe een e-mail te sturen aan Kijk wat leuk via het contactformulier. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

Retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen mag u volgens de wet “kopen op afstand” de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Kijk wat leuk  zal het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken. Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder een aantal van onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend speciaal voor u gemaakte artikelen. In dat geval wordt het aankoop bedrag minus de kosten voor de op maat gemaakte producten aan u overgemaakt. Kijk wat leuk behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

Afkoelperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, uitzondering hierbij zijn speciaal voor u op maat gemaakte producten (onze gepersonaliseerde producten).  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen VOORAF schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.  Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Kijk wat leuk heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Gegevens & Retouradres:

Kijk wat leuk
Adres: Cole Porterhof 112, 1628 TL Hoorn
E-mailadres: info@kijkwatleuk.nl

Retouren kuntu ook aanmelden via:

https://kijkwatleuk.shipping-portal.com/rp/