35% korting op alle hydrofielen: HYDROFIEL35

Over Meiya en Alvin

Meiya en Alvin - Speelgoed met veel functies
Zij hebben gekozen voor een mix van schattig bijenspeelgoed en teddyberen, die allemaal het bekende kinderboek illustreren.
De producten combineren natuurlijk rubber en zacht textiel om een ​​multifunctioneel speelgoed te ontwikkelen dat de ontwikkeling van het kind bevordert. De producten van Meiya & Alvin zijn de eerste in hun soort op de markt en daarom is het een fantastisch product. Het speelgoed is in de eerste plaats ontworpen voor pasgeborenen en peuters en daarom zijn ze gemakkelijk vast te pakken en in te bijten. Het is het ultieme speelgoed voor de jongste kinderen - en naast de functie heeft het kind ook iets leuks en gezelligs om kijk naar.

Meiya & Alvin - het goede kinderverhaal
Alle producten in de vorm van een dier van Meiya & Alvin zijn gemaakt met het oog op duurzaamheid. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook gezond om aan te raken. De producten zijn niet giftig, BPA-vrij, ftalaatvrij en PVC-vrij. Daarnaast zijn de rubberen onderdelen gemaakt van hevea-rubber en vervolgens met de hand beschilderd met niet-giftige kleurstoffen. Er zijn dan ook een zee van goede redenen waarom je je kind met dit prachtige speelgoed zou moeten laten spelen. Je hoeft je geen zorgen te maken of ze worden blootgesteld aan schadelijke stoffen of dat ze plezier hebben.

De ontwerper achter de twee vrienden ontwikkelde ze op basis van zorgvuldig geselecteerde materialen, omdat ze het milieu wilde respecteren en tegelijkertijd een groenere toekomst voor onze kinderen wilde creëren.

We zouden gemakkelijk van vandaag tot overmorgen kunnen praten over de geweldige eigenschappen die deze producten hebben, maar we vinden dat je ze zelf moet ervaren. Grijp vandaag nog je muis of olifant en ervaar de vreugde van het geweldige verhaal dat ze met zich meebrengen.