35% korting op alle hydrofielen: HYDROFIEL35

Het verhaal achter KiddyColors

In 2010 vertrok Renske met haar gezin naar Thailand, onder het motto “Het leven is te kort, dromen moet je volgen” en met het doel om een organisatie op te richten om kansarme kinderen te helpen.  Ze zag in de stad Chiang Mai, in het Noorden van Thailand, veel armoede om zich heen: mensen werken daar lange dagen, voor een laag salaris. Om rond te komen, moeten ook de vrouwen werken en dit kunnen zij vaak lastig combineren met hun gezin. Renske besloot iets te willen doen voor de lokale bevolking in Chiang Mai en een manier te bedenken waarop deze gezinnen een eerlijke kans kregen op een goed leven. En zo ontstond KiddyColors.

Met KiddyColors geven we jonge moeders een kans op om een eerlijke manier een goed salaris te verdienen en hun werk te combineren met hun gezin. Ze werken onder uitstekende omstandigheden en kunnen hun eigen werktijden indelen. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om hun jongste kinderen mee te nemen naar kantoor, of vanuit thuis te werken.

Stokje overgenomen

In 2020 heeft Sylvia het stokje van Renske overgenomen. 

Het team achter KiddyColors

Op het kantoor van KiddyColors vind je een ventilator die draait op volle toeren, kratten vol stoffen letters, kasten met mappen, stapels stofjes en Amm en KhiangKhiang. Deze moeders werken fulltime op kantoor, en daarnaast werken er nog zo’n 10 vrouwen vanuit huis. De vrouwen delen hun werkzaamheden zo in, dat ze deze kunnen combineren met hun gezin. Ook betaalt KiddyColors het schoolgeld van hun kinderen, omdat ze vinden dat ook die eerlijke kansen verdienen.